'Mini-geitenkaashapjes', door Suzanne

Anders, Hapje, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 30-05-2019 | 34 keer bewaard

Ingrediënten

  • 5 plakken bladerdeeg en ......

Bereiden

voor 20 hapjes: Laat vijf plakken bladerdeeg ontdooien en snijd de plakken in vieren. Bak een hand spekreepjes uit en roer dit door een plak kruimelige geitenkaas (bijvoorbeeld bettine blank) samen met 2 eetl honing, een eetl verse tijm (en anders een tl gedroogde) en een beetje peper en zout. - Leg midden op elk vierkantje een lepeltje van het kaasmengsel en vouw de flapjes als envelopjes dicht (alle puntjes naar boven vouwen en dan bovenop en aan de naden goed dichtknijpen). - Bestrijken met wat gesmolten boter, geklopt ei of een beetje melk en een 10 à 15 minuten laten bakken in een oven van 200 °. Om je vingers bij op te eten!

Bronvermelding