Noedels met zalm

Pasta, Buffet, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 30-07-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram noedels (met garnalensmaak (toko))
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1/2 (stuk) citroensap
  • 2-3 eetlepel olijfolie
  • 1 moot zalmfilet of -haasje
  • 1 zakje veldsla
  • 2 stuks tomaten in repen (rijp en ontveld)
  • 1 eetlepel bieslook
  • zwarte peper

Bereiden

Bak de vis in de grillpan of op de barbecue. Kook intussen de noedels in ruim, licht gezouten, water gaar. Giet ze af, spoel ze met koud water en laat ze goed uitlekken. Doe ze in een grote schaal. Voeg de oestersaus en de citroensap toe en breng alles op smaak met peper. Sprenkel de olijfolie er overheen. Voeg de stukjes zalm, de veldsla en de bieslook toe. Alles goed door elkaar husselen.

Materialen

BBQ of grillpan

Bronvermelding