Aardappel Broccoli cakejes

Hartige taarten, Bijgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 04-01-2008 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram broccoli in roosjes
  • 1 zakje aardappelpureemix (c1000 pak 10 zakjes)
  • 15 gram boter om in te vetten
  • 2 scharreleieren
  • 75 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 theelepel gedroogde italiaanse kruidenmix of oregano
  • peper en zout

Bereiden

Broccoli ongeveer 8 minuten koken, afgieten en met koud water naspoelen. met vork van steeljes halen en prakken.$ roosjes apart houden en idoormidden snijden (garnering)Puree volgens verpakking bereieden en broccoli erdoor roeren.Eieren loskloppen en met bloem, kruiden en peper en zout door de aardappel/broccoli mix roeren. Ingevette vormpjes vullen en 25 minuten in voorverwarmde oven (200o) garen. Uit oven halen en na 3 minuten met vork uit vormpjes halen.Garneren met achtergehouden broccoli roosjes/

Materialen

muffin bakvorm

Bronvermelding