Pasta met kip/boursin

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 04-01-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gram pipe rigate (pasta)
  • 3 kipfilets
  • 1/2 pak bladspinazie (450gr diepvries)
  • 1 pakje boursin Ail&Fine Herbes (150gram)
  • 1 bakje kastanje champignons
  • 50 gram pijnboompitten
  • 5 zon gedroogde tomaten

Bereiden

Kipfilet in blokjes snijden. Champignons schoonmaken en in vieren snijden.Zongedroogde tomaten in reepjes snijden.Spinazie ontdooien vlgs. verpakking. Pasta koken volgens de verpakking. Tegelijk in wok met een scheutje olie kipfilets bruin bakken, champignons toevoegen en enkele minuten roerbakken. Spinazie erbij samen met roomkaas en zachtjes omscheppen. Als laatste tomaaten en pijnboompitten toevoegen en goed door verwarmen. Pasta afgieten en op bord scheppen en saus erover doen.

Bronvermelding