Menu
An's Kesi Jena (van Curaçao)
Ingrediënten
- 1 pond gemalen biefstuk (kip+garnalen kan ook)
- 2 eetlepels picalilly
- 1 gesnipperde ui
- 1 gesneden rode paprika
- 1 gesneden tomaat
- 2 tenen uitgeperste knoflook
- 3 theelepels rozijnen
- 2 of gedroogde fijngesneden pruimen
- 2 theelepels kappertjes
- 2 gesneden olijven
- 1 scheutje ketchup
- 1 losgeklopt ei
- 1 zakje gemalen kaas
Bereiden
Bak de biefstuk met de picalilly, ui, paprika, tomaat en knoflook.
Haal de pan van 't vuur en doe de rozijnen, pruimen, kappertjes, olijven en ketchup erbij.
Doe het ei in de ovenschaal en draai de schaal zodat deze geheel voorzien wordt van een laagje ei.
(overblijfsel van het ei bewaren).
Bedek de schaal met gemalen kaas, doe de 'smurrie' erin, bedek ook dit met kaas en verdeel de rest van het ei eroverheen.
Nu voor 15 minuten in de oven op 175 graden.
Lekker mer rijst of stokbrood.
Materialen
vuurvaste schaal, (wok)pan, voorverwarmde oven 175 graden.