An's tonijnkoekjes

Anders, Hapje, 20 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 60 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 04-01-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn
  • 50 gram havermout
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 rauw ei
  • 1 eetlepel roomboter
  • 1 eetlepel sambal
  • 1 kleine gesnipperde ui
  • 1 mespunt nootmuskaat
  • 1 mespunt paprika
  • 1 mespunt kruidnagelen
  • 2-3 scheutjes maggie
  • 1-2 tenen uitgeperste knoflook
  • 1 scheutje melk (indien nodig)

Bereiden

Alle ingrediënten prakken en er, in de vorm op op de plaat, een dikke 'pannenkoek' van maken. Bak het op 150 graden in een uur gaar. Laat het koelkast koud worden en snijd er koekjes van. Eet de koekjes liefst op kamertemperatuur.

Materialen

boterkoekvorm of bakplaat met opstaande rand (ingevet of bakpapier), voorverwarmde oven op 150 graden.

Bronvermelding