'Bagels & Beans Cheesecake', verz. door Shelly

Gebak, Hapje, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 29-09-2019 | 15 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg magere kwark .......

Bereiden

* sap van ½ verse citroen * 2 ½ zakje vanillesuiker * 1 eetl bakpoeder * 90 g custard * 300 g witte basterdsuiker * 1 kg magere kwark * 200 g boter * 1 ei * 4 eidooiers * 1 pak bastognekoeken - Vet een springvorm in, verkruimel de bastognekoeken en verdeel ze op de bodem van de bakvorm. Klop de boter tot het romig is en klop er de suiker, de eieren afzonderlijk en daarna alle overige ingrediënten geleidelijk doorheen. - Bak het geheel op 170 graden C gedurende 40 minuten in een voorverwarmde oven - Haal de cake uit de oven en laat het afkoelen. Verpak de cake in plastic folie en laat het geheel in ruim 2 uur in de koelkast koud worden. - Eet smakelijk!

Bronvermelding