Macaroni ovenschotel

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 12-01-2008 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram (volkoren) macaroni
  • 150 gram tartaar of'vegetarisch 'gehakt'
  • 1 zak roerbakgroenten (300-400 gram)
  • 3 stuks gepelde tomaten (blik)
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel provencaalse kruiden
  • 150 gram cottage cheese

Bereiden

Kook de macaroni in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing. Warm de oven voor op 175 graden. Verwarm de pan en bak hierin de tartaar gaar en rul. Voeg de groente toe en bak dit in enkele minuten gaar. Snijd de tomaten in stukjes en voeg ze aan de groente toe. Meng het groente-tartaarmengsel door de uitgelekte macaroni. Maak het gerecht op smaak met tomatenpuree, provencaalse kruiden en eventueel peper en zout. Schep het in een ovenschaal en verdeel de cottage cheese erover. Laat het in de hete oven in ca. 15 minuten bruin kleuren.

Materialen

Wok, ovenschaal

Bronvermelding