Balansdag-pasta

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 19-06-2011 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik tomatenblokjes
  • 1 Italiaanse kruiden
  • 2 (groente) bouillonblokjes
  • 1 el olijfolie
  • 1 pak volkorenpasta
  • 1 pak Quorn gehakt
  • 1 Aubergine

Bereiden

Pureer de tomatenblokjes en zet ze in een steelpan op met een scheutje olie en de italiaanse kruiden. Voeg 2 bouillonblokjes en een eetlepel olijfolie toe en kook dit 10 minuten. Kook de pasta. Maak een grillpan gloeiend heet en snij de aubergine in plakken. Bak de plakken aubergine tot ze mooie zwarte strepen hebben. 'Bak' het quorn gehakt en meng dit door de saus en meng de saus met de pasta. Drappeer de aubergineplakken over het gerecht.

Bronvermelding