Aardappel cordon bleu

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 18-01-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 grote aardappels
  • zout/ peper
  • 1 el grove mosterd
  • 150 g ham
  • 4 el bloem
  • 2 eieren
  • 40 g cornflakes

Bereiden

De aardappels overlangs in 1 cm dikke plakken snijden (bolle kantjes worden niet gebruikt) en 5 min voorkokrn in weinig water met zout en dan afgieten. De kaas in 1 cm dikke plakken snijden en deze op het formaat van de aardappel plakken bijsnijden. Om elke kaasplak een plak ham wikkelen en tussen 2 aardappelplakken leggen en goed aandrukken. De pakketjes achtereenvolgens door de bloem, het losgeklopte ei en de geplette cornflakes halen en ze in de boter goudbruin bakken. Lekker met worteltjes en vis

Bronvermelding