Menu
Amerikaanse aardbeien cheesecake
Ingrediënten
- 60 g boter, ongezouten
- 170 g digestive biscuits
- 2 el suiker
- 400 g MonChou
- 400 g vanillekwark
- 4 eieren
- 50 g suiker
- geraspte schil van een citroen
- 4 el citroensap
- 125 ml zure room
- 1 el witte basterdsuiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 250 g aardbeien
Bereiden
Verwar de oven op 150 graden.
Laat de boter smelten en meng met verkruimelde koekjes en 2 lepels suiker.
Druk uit op de bodem van de springvorm.
Zet in de koelkast tot gebruik.
Roer met een garde MonChou, kwark, eieren, suiker, citroen tot een egale massa.
Schenk dit in de vorm.
Bak de taart 50 minuten of tot het kwark mengsel gestold is.
Laat afkoelen.
Roer zure room, basterdsuiker en vanillesuiker los.
Bestrijk de taart hiermee.
Was de aardbeien en versier hiermee de taart.
Materialen
springvorm 24cm