Menu
'Gehaktbrood van de chef, lekker voor de kids', verz. door Sally
Ingrediënten
- 500 g gemengd gehakt en .......
Bereiden
500 g gemengd gehakt
1 kleine prei
1 wortel
1 kleine rode paprika
1 sneetje Ganda ham, fijngesnipperd
2 eieren
100 g magere platte kaas (kwark)
1 koffielepel Provençaalse kruiden
1 pot pastasaus
peper en zout
300 g pasta naar keuze
verse basilicum
-
Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking. Maak de groenten schoon en snijd ze klein. Doe alle groenten in een magnetronschaal, dek die af en verwarm 4 minuten op halve kracht. Kneed de eieren, de platte kaas, de kruiden, peper en zout door het gehakt en vermeng met de ham en de groenten.
-
Geef het gehakt de vorm van een broodje en verwarm het gedurende 5 minuten op halve kracht en vervolgens 15 minuten op lage kracht.
-
Verwarm de tomatensaus. Serveer de pasta met plakken gehaktbrood en de tomatensaus en versier met toefjes basilicum.
Tip: Ook heel lekker koud bij de boterham.