Spinazie a la creme spaghetti, snel, makkelijk en erg lekker

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 gram spaghetti
  • 200 gram deelblokjes spinazie ala creme
  • 200 gram spekreepjes (duopak, beiden gebruiken)
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • zout en peper

Bereiden

1. spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing met een beetje zout. 2. spinazie ontdooien en opwarmen in magnetron. 3. ui pellen en snipperen, knoflook persen 4. spekjes bakken, na ca. 5 minuten, uien en knoflook toevoegen, regelmatig omscheppen. 5. spaghetti afgieten en terug doen in de pan, warme spinazie en spekmengsel door spaghetti scheppen. 6. geraspte kaas apart serveren. i.p.v. spinazie ala creme kun je ook gewone spinazie gebruiken en bijv. wat creme fraiche toevoegen. Lekker met een salade met veel tomaten, beetje peper en zout, olijfolie, balsamicoazijn.

Materialen

- schaal om spinazie in te ontdooien en op te warmen - koekenpan om spekjes in uit te bakken - snijplank om uien te snijden - pan om spaghetti in te koken

Bronvermelding