Aardappelpoffertjes met komijnkaas

Anders, Bijgerecht, 6 personen, Anders.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 23-01-2008 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g vastkokende aardappels, grof geraspt
  • 1 el bloem
  • 1 teen knoflook, uit de pers
  • 100 g komijnenkaas, geraspt
  • 2 el peterselie, fijngesneden
  • versgemalen peper, zout
  • boter

Bereiden

Kook de aardappelrasp 2 min. in weinig water met zout. Laat uitlekken en dep de rasp droog. Schep bloem, de knoflook, de kaas, de peterselie en peper en zout naar smaak erdoor. Vet de holtes van een poffertjespan in en schep er een lepel beslag in. Bak ze op matig vuur aan beide kanten goudbruin en houd ze warm. Serveer op een klein bordje, schep er een klontje boter op en maal er nog wat peper boven.

Bronvermelding