Menu
Macaroni ham-kaas
Ingrediënten
- 400 gr grote macaroni
- 1 grote ui, grog gesnipperd
- 1 teen knoflook, fijn gehakt
- 1 rode paprika, in blokjes
- 1 courgette, in stukjes
- 1 eetlepel italiaanse kruiden
- 200 gr hamblokjes
- 4 eetlepels creme fraiche
- kookroom, pesto, zout, peper
- 100 gr geraspte kaas
Bereiden
Oven voorverwarmen op 200C. In pan met ruim kokend water pasta in 10 min. beetgaar koken. 2 eetl. olijfolie in wok verhitten en fruit ui en knoflook zachtjes aan. Schep paprika en courgette met kruiden erdoor en roerbak in 4 min. beetgaar.
Giet de pasta af en schep deze door de groente. Schep ook ham en mengsel van kookroom met pesto en creme fraice erdoor. Schep de pasta in een ovenschaal en strooi geraspte kaas eroverheen (evt. met paneermeel). Sprenkel er nog een beetje olijfolie overheen. Schuif in de oven en laat de macaroni in 10 a 15 minuten mooi bruin kleuren.