Zoete pittige chiligarnalen

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 20 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 01-02-2019 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 5 eetl chilisaus
  • 2 eetl tomatenketchup
  • 1 eetl witte wijnazijn
  • 1 eetl sojasaus
  • 1 eetl fijne suiker
  • 1 theel maizena vermengd met water
  • 60 ml olie
  • 1 beetje gember
  • 2 tenen knofklook, geperst
  • 1 rode peper
  • 200 gr kerstomaatjes
  • 1 pond rauwe grote garnalen
  • 1 bosje lenteui
  • 1 struik paksoi

Bereiden

Meng voor de roerbaksaus de chilisaus, ketchup suiker soja en azijn in een kom. Olie in de wok, Gember knoflook, peper ui eventueel paksoi lenteui bakken. Voeg de garnalen toe en roerbak 2 min. Giet de roerbaksaus in de wok, en laat onder roeren 2 min. sudderen Lekker met pasta of mie of rijst

Bronvermelding