Courgette met champignons en macaronie

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Fusion.

Laatst aangepast: 09-08-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 g elleboogjesmacaronie
  • 3 el olijfolie
  • 250 g champignons
  • 2 st courgettes
  • 3 el bieslook
  • 1 teen knoflook (eventueel)
  • 100 g Fourmé d' Ambert (blauwschimmelkaas)

Bereiden

Kook de macaronie volgens de gebruiksaanwijzing. Champignons in plakjes in olie bakken. Courgettes in blokjes snijden en meteen toevoegen. Als vocht losgekomen is bieslook erbij. Op niet te hoog vuur roerbakken tot vocht grotendeels weg is en courgette zacht is. (ca. 8 min.) Voeg knoflook en macaronie toe toe en warm alles goed door. Draai het vuur uit en schep de in stukjes geneden kaas er door.

Materialen

Tefal roerbakpan

Bronvermelding