Forel met knoflook

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 11-08-2005 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 forellen
  • 4 tenen knoflook
  • 1 bosje peterselie
  • 3 eetl olijfolie
  • 1 snuf zout
  • 1 snuf peper

Bereiden

Maak de vis schoon en dep hem droog bestrooi de binnenkant met zout en peper. Hak de peterselie fijn, en pel het knoflook en hak deze ook fijn. Verhit de olijfolie en bak de vis aan beide zijde ca.2 minuten, voeg de laatste minuut het knoflook en de peterselie toe (bak het knoflook niet te lang mee anders word hij bitter). Schep voorzichtig de forel op een warm bord en schep met een lepel wat olijfolie met de peterselie en knoflook erover.

Bronvermelding