Asperges met ham en roerei

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 08-02-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 g witte asperges
  • 2 dikke plakken beenham, in blokjes
  • 1/2 zakje verse bieslook, fijn geknipt
  • 1 duopak aard.schijfjes
  • 4 eieren
  • 100 g roomboter

Bereiden

De asperges schillen en de uiteinden verwijderen en in ca 15 min gaar koken, De aard.schijfjes bakken. De eieren loskloppen met zout en peper, ham en bieslook erdoor. In koekenpan 25 g boter smelten, eimengsel erin en roeren tot ei gaat stollen, pit zacht en nog blijven roeren tot het droog is. In pan rest v.d. boter smelten en apart bij de asperges geven.

Materialen

Het houtige achtereind verwijder je volgens Jamie, door ze een paar cm v.h.einde, te proberen door te breken. Op de scheiding van hart en zacht moet dit dan precies gaan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bronvermelding