Vera's Mexicaanse gehaktballetjes met saus

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 28-03-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram rundergehakt
  • 1 mix voor mexicaanse gehaktkruiden
  • 1 pak gezeefde tomaten a 500 gr
  • 1 stuks runderbouillonblokje
  • 1 naar smaak ketjap
  • 1 blik perziken (groot)

Bereiden

(5 pers.): Bereiding: -gehakt kruiden met pakje mexicaanse gehakt kruiden (ik doe er geen ei door) -kleine balletjes bakken -gezeefde tomaten erbij -bouillonblokje -beetje ketjap erbij -dan de perziken in stukjes met sap erbij doen. -even laten pruttelen Lekker met rijst maar wij eten het met puntjes Opmerking: Je kan er ook nog champignons en andere groenten bij doen! Je kan er misschien wel met meer mensen van eten! Als je het een dag laat staan is het eigenlijk nog lekkerder

Bronvermelding