Menu
Blondies (brownies maar dan anders)
Ingrediënten
- 400 gram witte chocolade
- 75 gram boter
- 90 gram suiker
- 3 stuks eieren
- 2 el vanille aroma
- 200 gram zelfrijzend bakmeel
Bereiden
Verwarm de oven voor op 160 graden (hetelucht). Smelt au bain marie 300 gram witte chocolade met de boter. Mix in een beslagkom de suiker met de eieren luchtig, voeg de vanille aroma en het zelfrijzend bakmeel toe. Mix tot een luchtig beslag. Schep dan de gesmolten witte chocolade door het beslag. Hak de rest van witte chocolade door het beslag en schep het beslag in een met bakpapier bekleedde brownieblik.
Zet het brownieblik in de oven en na ongeveer 20 tot 25 minuten is de blondie klaar. Laat het goed afkoelen in het bakblik en snij de blondie in kleinere stukjes. Smul ze!
Materialen
Brownie bakblik, oven