Hutspot uit de oven

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Wachten: 20 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-02-2008 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1000 gram wortels/uien
  • 500 gram aardappels
  • 500 gram gehakt
  • paneermeel
  • parmezaanse kaas
  • peper/zout

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Kook de aardappels 20 minuten. Kook in een aparte pan de wortels en uien 10 minuten. Rul het gehakt. Vet een ovenschaal in met olie en verdeel het gehakt over de schaal. Prak de aardappels en verdeel ze over het gehakt. Doe de wortels en uien hierover heen. en bestrooi met peper en zout naar smaak, eventueel nootmuskaat. Maak een mengsel van paneelmeel en parmezaanse kaas 50/50. Verspreid het over de ovenschaal. Doe de schaal 20 minuten in het midden van de oven. Eet smakelijk!

Materialen

Ovenschaal

Bronvermelding