Menu
Pittige uienschotel met krieltjes
Ingrediënten
- 400 g hamlapjes, in dobbelsteentjes
- 4 el olijfolie
- 1 1/2 el cajunkruiden
- 3 gesnipperde uien
- 1 rode + gele + groene paprika, in stukjes
- 1 bakje champignons, in plakjes
- 1 dl rode wijn
- 1/2 dl salsasaus
- peper & zout
- 750 g voorgekookte, gehalveerde krieltjes
Bereiden
Oven voorverwarmen op 180 gr.
Bak het vlees in de olie rondom bruin.
Voeg 1 el cajunkruiden erbij met de uien en bak 5 min mee
Bak de paprika's en de champ. ca 3 min mee.
Voeg wijn en salsa toe en laat ca 5 min koken.
Breng op smaak met zout en peper.
Schep dit mengsel in een ovenschaal en doe hierop de krieltjes.
Strooi de rest v.d. cajunkr. erover en druppel er nog wat olie over.
Zet de schaal ca 30 min in de oven.