Roomyoghurt met honing en noten

Anders, Nagerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 20-02-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 dl slagroom
  • 4 dl volle yoghurt
  • 1 el gepelde pistachenoten
  • 1 el walnoten
  • 1 el hazelnoten
  • 4 el bloemenhoning

Bereiden

Klop de slagroom met een garde lobbig en scheo het door de yoghurt. Verdeel de yoghurt over 4 glazen en zet in de koelkast. Rooster de noten in een droge koekenpan tot ze licht verkleuren. Doe ze over in een schone theedoek en rol ze heen en weer zodat de velletjes loslaten. Hak ze grof. Giet op elk glas een lepel honing en bestrooi met de noten. Voedingswaarde per persoon: Kcal 347 eiwit 7 gr vet 27 gr koolhydraten 19 gr

Bronvermelding