Gevulde Eieren met bruschetta (amuse hapje)

Anders, Hapje, 6 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-12-2004 | 32 keer bewaard

Ingrediënten

  • 10 gram Bruschetta
  • 6 plakjes Ontbijtspek
  • 4 Eieren M
  • 3 eetlepels Mayonaise

Bereiden

Kook de eieren tot ze hard zijn, af laten koelen, pellen. Verdell de eieren in tweeën en haal het eigeel eruit. Vermeng het eigeel met mayonaise en bruschetta. Bak de plakjes ontbijtspek in de pan knapperig. Laten uitlekken op keukenpapier. Leg op een amuselepel een plakje ontbijtspek, leg er een bolletje eimengsel op (gaat het beste met 2 vochtige theelepels). Leg de ei-helften er met de bolling naar boven op. Bestrooi er een beetjes droge bruschetta over.

Materialen

Koekenpan keukenpapier 6 amuse lepels (kan ook een klein bordje Eierkoker (pannetje kan ook) eetlepel 2 theelepels

Bronvermelding