'Romige - Kip - Boursin - Schotel ' Verrassend en Feestelijk gerecht..

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 109 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g kipfilet ( of varkenshaasjes )
  • 1 blikje (460ml) champignon-crème soep (unox)
  • 1 bakje boursin-cuisine (knoflook&fijne kruiden)
  • 1 prei, ui, knoflook
  • naar smaak ketjap, sambal, masala, peper en bouillon poeder
  • 250 g (kastanje-) champignons (doormidden gesneden)

Bereiden

Snijd de kip in stukken en braad het in wat olie aan in de wok en voeg ui, prei en knoflook toe en de gewenste kruiden. Roerbak champignons even mee en laat even sudderen tot de kip gaar is. (of bak champignons apart, voor beter resultaat). Voeg blikje champignonsoep toe en boursin-cuisine en hussel het geheel rustig door elkaar (ca 1 blikje water toe voegen ) . Variëren met roerbak groenten kan eindeloos!! Lekker met een frisse salade en rijst / pasta. TIP: Ook erg lekker met een varkenshaasje ipv kip. ( of een mals biefstukje !! met patatjes...)

Materialen

braadpan of wok

Bronvermelding