Menu
Hartige flensjes
Ingrediënten
- 8-12 stuks Pannenkoekjes (kan prima kant en klaar, ongezoet!)
- 200 gram tauge
- 2 stuks komkommer
- ketjapmarinade
- 500 gram Reepjes vlees
- sweet chilli saus
Bereiden
Voor het vlees kun je zowel, varkensvlees, rund als kip gebruiken, net wat je het lekkerst vind. Marineer het vlees ten minste 10 minuten van te voren in een ruime hoeveelheid ketjapmarinade .
Snijd ondertussen de komkommer in plakken, die je vervolgens nog halveert. Wanneer je zelf pannenkoeken bakt kun je dat ook vast doen.
Bak het vlees en voeg als dit gaar is de komkommer toe. Wanneer de komkommer warm is de tauge erbij en nog 2-3 minuutjes roerbakken, tot de tauge gaar is. Tijdens deze laatste stap de pannenkoekjes opwarmen.
Schaal met vlees, schaal met pannenkoekjes en de saus op tafel en iedereen kan lekker zelf zijn pannenkoekjes vullen.