Wraps met gerookte kip, avocado, seranoham en parmezaanse kaas

Anders, Lunch, 1 personen, Mexicaans.

Laatst aangepast: 01-03-2008 | 13 keer bewaard

Ingrediënten

  • rucola

Bereiden

wraps (reken op ongeveer 1,5 wrap per persoon) basilicum (bosje, plantje) rucola gerookte kip serano ham creme fraiche bosuitjes parmezaanse kaas (als je dat niet kan krijgen is gerapste oude kaas ook goed Snij de bosuitjes in dunnen ringetjes en de gerookte kip in dunne reepjes. Verwarm de wraps in de magnetron totdat ze buigzaam zijn, dit is meestal ongeveer een minuut. Smeer de wrap in met creme fraiche, en sprinkel er wat bosuitjes overheen. Strooi er dan wat rucola overheen. Leg er plakjes serano ham op (zoveel als je zelf lekker vindt) en de reepjes gerookte kip. Als je parmezaanse kaas hebt, schaaf dat dan op de wrap, gebruik anders gewoon de geraspte kaas. Leg de wrap op een stuk aluminium folie, en rol hem dan strak op. Op deze manier kan je de wraps lang in de koelkast bewaren. (als je ze mee wil nemen op een picknick dan kan je ze zelfs de avond van te voren maken) Als je ze als borrelhapje wil serveren, snij ze dan in schuine reepjes. Als je het als hoofdgerecht of lunch serveert snij de wrap dan in twee stukken en serveer het met wat (aardappel)salade en brood. Lekker wijntje (rose of wit allebe goed) en een lekker plekkie in een lekkere stoel in de zon.... en klaar

Bronvermelding