Ham-Kruidenquesadillapuntjes

Anders, Hapje, 12 personen, Mexicaans.
Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 01-03-2008 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 bosuitje
  • 2 stuks tortillawrap (á 25 cm)
  • 75 gram roomkaas met groene kruiden
  • 2 plakken ham (gekookt) á (25 gram)
  • 1 theelepel Mexicaansekruiden
  • 1/2 eetlepel olie

Bereiden

Voorbereiden:Maak het bosuitje schoon en snijd het in stukjes. Bestrijk de tortilla's met de kruidenkaas. Leg op een tortilla de plakken ham en strooi de bosuitjes hier over heen. Druk de andere tortilla met de kaaskant erop. Bestijlk een koekepan dun met olie en verwarm deze op middelmatige hitte voor en leg de tortilla erin. Bak hem in ca. 3 minuten op middelmatig vuur. Keer de quesadilla met behulp van een deksel en bak de andere kant nogmaals in ca. 3 minuten goudbruin Laat de quesadilla op een plank glijden, snijd hem in 12 punten en serveer bij voorkeur direct. Note: Koud ook er lekker!!

Materialen

Koekepan

Bronvermelding