Broodspiraaltjes

Brood/sandwiches, Hapje, 4 personen, Mediterraan.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 09-03-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 50 gram zongedroogde tomaatjes op olie, uitgelekt
  • 50 gram groene olijven zonder pit
  • 2 el verse basilicum
  • 150 gram roomkaas
  • 1/2 gesneden bruin casinobrood , zonder korst
  • wat blaadjes rucola

Bereiden

Snijd de tomaatjes, olijven en basilicum fijn en meng ze en een kommetje door de roomkaas. Voeg peper naar smaak toe. Leg twee sneetjes brood naast elkaar en laat ze een klein stukje overlappen. Rol met een deegroller over de sneetjes brood zodat ze plat worden en aan elkaar blijven plakken. Besmeer het brood met het kaasmengsel , leg er een paar blaadjes rucola op en rol de broodplak op als een pannenkoek. Rol het rolletje strak op in plasticfolie. Herhaal dit met de rest van het brood en kaasmengsel. Laat de rolletjes minimaal 30 minuten in de koelkast opstijven. Neem de rolletjes uit het plasticfolie en snijd ze in dunne plakjes.

Bronvermelding