Menu
New-York clubtortillas met Pastrami en creame cheese
Ingrediënten
- 100 gram pastrami (vleeswaren)
- 3 wraps of bloemtortilla's
- 100 gram cream cheese (philadelphia)
- 2 eetlepels fijngehakt bieslook
- 1/2 zakje rocketsla (à 1 00 g)
Bereiden
Bereiden: verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg een tortilla op een plank. Bestrijk de tortilla rijkelijk met de cream cheese en strooi de helft van het bieslook erover. Leg daarop de helft van de pastrami. Strijk er dun mosterd over. Leg daarop de helft van de rocketsla. Besmeer de tweede tortilla met de cream cheese
en leg deze boven op de sla van de eerste tortilla. Leg hierop weer bieslook, pastrami (bestrijken met mosterd) en sla. Bestrijk de derde tortilla met cream cheese en leg deze met de kaas kant op de sla. Snijd de clubtortilla voorzichtig in 4 stukken en steek er een cocktail¬prikker in.
Materialen
4 coktail prikkers