Bloemkool, broccoli & peultjes met koriander-sinaasappelboter

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 05-05-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 perssinaasappel, schoon geboend
  • 2 el koriander, fijngehakt
  • 75 gr zachte zoute boter
  • 1/2 bloemkool, in roosjes
  • 1 broccoli, in roosjes
  • 2 el olijfolie
  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 200 gr peultjes
  • 1 dl witte wijn

Bereiden

Sinaasappelschil raspen en uitpersen Rasp, koriander, 2 el sap en peper door boter roeren, op laten stijven Bloemkool en broccoli beetgaar koken Ui fruiten, peultjes meebakken 1 min, wijn erbij, 5 min smoren Broccoli en bloemkool erbij, zout &peper Serveren met plakjes boter

Bronvermelding