Een avondmaal

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 45 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 02-12-2004 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g aardappel schijfjes
  • 450gr spinazie
  • 500 g gehakt
  • 1/4 room
  • 1 ei
  • 1 kopje paneermeel
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g gemalen kaas

Bereiden

Verse aardappels half gaar koken of men neemt kant en klare schijfjes aardappels en deze even in de magnetron doen. Ondertussen gehakt rullen (liefst geen half om half -te veel vet)op smaak brengen met knoflook,peper en zout .Spinazie uit de diepvries verwarmen en deze door het gehakt mengen. De oven schaal insmeren met een beetje boter een laag aard -appelschijfjes op de bodem leggen dan het mengsel met de spinazie en weer opnieuw de aardappelschijfjes en als laatst weer het mengsel gehakt -spinazie. Giet het mengsel room-ei er overheen en wat paneermeel om het geheel af te maken. in de verwarme oven plaatsen en u heeft een lekkere maaltijd. Lekker met een glas rioja. Eet smakelijk.

Materialen

oven -200 graden. vuurvaste schaal,roerbak pan,garde.

Bronvermelding