Gegratineerde tortellini en groenten

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 35 minuten,

Laatst aangepast: 16-04-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gr kaas/ en spinazietortellini
  • 1 el olijfolie
  • 200 gr champigons kleingesneden
  • 2 st middelgrote courgette grofgehakt
  • 1 st middelgrote rode paprika grofgehakt
  • 700 gr tomatenpastasaus
  • 4 st groene uien in ringen
  • 1/4 kopje grofgehakte gladde peterselie
  • 250 gr grofgeraspte cheddar

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200/210 graden Kook de pasta in een grote pan met kokend water tot hij net zacht is. Giet de pasta af. Bewaar een half kopje kookvocht Verhit ondertussen de olie in de gorte koekenpan en roerbak de champignons, courgette en paprika tot de groenten net beetgaar zijn. Voeg de past, uien en peterselie toe, Schep alles door elkaar. Vul een diepe ingevette ovenschaal van 3 liter met het tortellinimengsel en strooi de kaas erover. Bak he geheel ongeveer 20 min. in de oven of tot de bovenkant lichtbruin gekleurd is.

Materialen

ovenschaal van 3 liter

Bronvermelding