Kapucijnerschotel

Wild, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 28-03-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blik doperwten
  • 1 paprika (rood)
  • 1 peper (spaans,rood)
  • 1 blik capucijner

Bereiden

Schil,was en kook de aardappelen met wat zout. Verwarm de rookworst en snij deze vervolgens in plakjes. Was de paprika en de rode peper. Halveer beide en verwijder de zaadlijsten. Snij de paprika in kleine stukjes en snipper de peper fijn. Verhit de olie en de paprika en de rode peper toe. Bak dit mengsel 2 minuten op een matig vuurtje. Pers de knoflook erboven uit. Voeg de afgegoten kapucijners,de afgegoten doperwten en de rookworst toe. Verwarm alles nog eens 10 minuutjes goed door.

Bronvermelding