Menu
Gegrilde talapiafilet met salsa
Ingrediënten
- 4 tilapiafilets
- 4 eetlepels olijfolie (marinade)
- 1 scheutje limoensap(marinade
- 1 mespunt knoflookpasta (marinade)
- 1 mespunt gemberpoeder (marinade)
- 1 scheutje sojasaus(marinade)
- zout en gemalen peper (marinade)
- 1 blik ananas in blokjes (salsa)
- 2 mango in blokjes (Salsa)
- 1 mespunt sambal (salsa)
- 1 mespunt knoflookpasta
- 2 eetlepels gehakte koriander (salsa)
- peper en zout (salsa)
Bereiden
DE MARINADE:meng alle ingredienten in een schaal en breng het goed op smaak.
Leg de talapiafilet hierin.
Dek de schaal af en zet hem gedurende 25 min. in de koelkast.
De SALSA:meng alle ingredienten in een blender en maal ze grof.
Breng het op smaak en zet het aan de kant.
De Vis: zet een grillpan op het vuur en verwarm die door en door.
Grill daarin de talapiafilet aan beide zijde gedurende 2-3 min.
Schep de salsa in het midden van het bord,schik hierop de filet en druppel rondom nog wat marinade.werk het af met gehakte koriander.
Serveer met brood en een frisse salade.