Gevulde kalfsrolletjes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 02-12-2004 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gr dunne kalfslapjes
  • 50 gr pijnboompitjes
  • 50 gr zongedroogde tomaten
  • 175 gr geitenkaas
  • 1 bosje verse basilicum
  • 1 teentje look
  • zout en peper
  • houten prikkers

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180°C Leg de kalfslapjes op je werkblad, bedek ze met plastiekfolie en rol ze nog platter met de deegrol, haal de folie weg en kruid met peper en zout en beleg met verse basilicumblaadjes. Meng de geitenkaas met de in stukjes gesneden tomaatjes, geperste look en geroosterde pijnboompitjes en verdeel dit mengsel over het vlees. Rol de kalfslapjes op en zet ze vast met een houten prikker, schik ze i een schaal en bak ze goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven. Serveer de rolletjes warm of koud met een frisse salade en honingdressing.

Bronvermelding