Macaronischotel

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 31-03-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram macaroni
  • zout en peper naar smaak
  • 1 blikje borrelworstjes of knakworstjes
  • 1 klein potje mixed pickles (div. groenten in zuur)
  • 150 gram jonge kaas in blokjes
  • 30 gram boter
  • 30 gram bloem
  • 3 dl melk
  • 2 el tomatenketchup

Bereiden

Kook de macaroni in ruim water met zout en laat ze uitlekken. Snijd de worstjes in stukjes van ongeveer 1 cm. en snijd de mixed pickels heel fijn. Vermeng macaroni, worstjes, mixed pickles en blokjes kaas. Maak een saus van boter, bloem en melk en breng deze op smaak met zout, peper en tomatenketchup. Leg de macaroni in een beboterde ovenvaste schaal. Giet de saus erover en bestrooi het geheel met kaas. Plaats de schotel ongeveer 15 minuten in een op 225 graden voorververwarmde oven. Onze kinderen zijn hier erg gek op.

Materialen

ovenschotel ingevet oven voorverwarmen 225 graden

Bronvermelding