Hollandse aardappelsalade

Salades, Bijgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 23-03-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kg vastkokende aardappels
  • zout, peper
  • 1 unox rookworst
  • 1 ui
  • 3 stengels bleekselderij
  • 4 zoetzure augurken
  • 2 eetlepel calve mayonaise
  • 2 eetlepel blueband finesse voor verrijken
  • 1 eetlepel zaanse mosterd
  • 1 bakje tuinkers

Bereiden

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in ca. 20 min. gaar. Bereid de worst volgens de gebruiksaanwijzing en laat afkoelen. Pel en snipper de ui. Was en schil de bleekselderij en snijd de stengels in fijne plakjes. Snijd de aardappels en de worst in plakken. Meng de mayonaise, creme fraiche en mosterd en breng op smaak met zout en peper. Meng alles door elkaar. Schep de salade op de borden en bestrooi met geknipte tuinkers.

Bronvermelding