Lasagne met spinazie en salami

Pasta, Hoofdgerecht, 6 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 26-03-2008 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • lasagnebladen
  • 6 sjalotjes, gesnipperd
  • 500 gram gehakt
  • 2 eetl. italiaanse kruiden
  • tomatensaus
  • zout en peper
  • spinazie (diepvries)
  • paprika in stukjes
  • salami in stukjes
  • mozzarella in plakjes
  • Bechamelsaus

Bereiden

ontdooi de spinazie en laat uitlekken. Verhit olie in een pan en fruit het gehakt, voeg de sjalotjes toe en schep de kruiden erdoor. Voeg de paprika toe en vervolgens de tomatensaus. Maak de bechamelsaus en doe de helft van de gerapte kaas erdoor. Vorm laagjes in de ovenschaal: - gehaktsaus - spinazie - lasagnebladen - gehakt - beetje bechamelsaus - lasagnebladen - gehakt - salami - lasagnebladen - mozzarella - bechamelsaus - rest geraspte kaas Zet het gerecht ongeveer 45 min. in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Bronvermelding