Frisse pastasalade

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 18-09-2005 | 36 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2-1 komkommer
  • 2 tomaten
  • 1-2 paprika's
  • 150 g hamreepjes
  • 2 eieren
  • augurkjes
  • zilveruitjes
  • 4 kopjes macaroni of andere pasta
  • peper, zout
  • tabasco

Bereiden

Verhouding van de ingredienten naar eigen smaak, ik heb deze hoeveelheden meer als soort vage richtlijn gegeven. Pasta en eieren koken en laten afkoelen. Komkommer, tomaten, en paprika's in kleine blokjes snijden. Augurkjes in kleine plakjes snijden en ook de eieren klein maken en met zout bestrooien. Als pasta afgekoeld is deze met alle rauwkost, augurkjes en evt zilveruitjes, hamreepjes en ei mengen. Met peper en zout bestrooien, en tabasco toevoegen naar smaak. Proef steeds even, het kan dan ineens heel pittig worden!

Bronvermelding