Geitenkaas lasagne

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Wachten: 30 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 08-04-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • lasagnesaus
  • lasagnebladen (ev. uit pak)
  • 300 gram gehakt
  • verse spinazie (hoeveelheid voor 1 persoon)
  • 100 gram gele paprika
  • 100 gram courgette
  • 50 gram rode ui
  • 50 gram prei
  • of roerbakgroentenmix Frans van AH
  • 100 gram geitenkaas met honing
  • geraspte kaas

Bereiden

Bereidt de lasagnesaus met gehakt. Snijdt alle groenten (behalve de spinazie) in kleine blokjes en meng dit door elkaar. Verwarm de oven voor op 200 graden en vet de ovenschaal in. Begin altijd eerst met een laagje saus en een laag lasagnebladen. Doe dan achtereenvolgens: Helft groentenmix met een beetje saus erop Bladen Spinazie met de geitenkaas eroverheen gebrokkeld (Spinazie kan gewoon rauw in de schaal) Bladen Andere helft groentenmix met een beetje saus erop Bladen Rest van de saus en strooi de geraspte kaas erover Zet de ovenschaal iets onder het midden van de oven en bak het 30-40 minuten. Eet smakelijk. Let op: Spinazie kan niet opnieuw verwarmd worden dus maak de lasagne op of eet het daarna koud, ook lekker!

Materialen

ovenschaal

Bronvermelding