Salade: Pasta met zalm, sla en kappertjes *** snelle vis, omdat het zo makkelijk is ***

Salades, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 29-06-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 el olie
  • 2 bosui in stukjes
  • 150 ml créme fraiche
  • 300 gr gerookte zalm in reepjes
  • 12 ontpite zwarte olijven in reepjes
  • 2 el kappertjes uitgelekt
  • 150 gr rucolaslamelange
  • 300-3 gr koelverse (lint)past met kruiden

Bereiden

Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin de bosui zachtjes. Roer de créme fraiche, tomatenketchup en 1 el water erdoor en verwarm nog even. Schep de zalm, olijven en kappertjes erdoor en warm de saus nog 5 min door. Breng op smaak met weinig zout (gerookte zalm is al vrij zout) en versgemalen peper. Kook intussen de asta volgens de gerbruiksaanwijzing beetgaar en giet af. Verdeel de sla over de borden, schep de pasta erop en verdeel de zalmsaus erover.

Bronvermelding