Pittige pasta met raapsteeltjes

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 26-09-2005 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 g penne rigatte pasta
  • 1 grote (Spaanse) ui
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 rode peper, fijngesneden
  • 1/2 literblik tomaatstukjes
  • 1/2 literblik of -p kikkererwten, uitgelekt
  • 3 bosjes raapstelen, wortels afgesneden

Bereiden

* Penne koken * Ui en 2 el olijfolie fruiten * Knoflook en peper erbij, ong. 1 minuut meebakken * tomaatstukjes (met vocht) en kikkererwten erbij * 5 minuten stoven * Raapstelen erbij scheppen, 1 minuut roerbakken * Pasta erbij, peper en zout.

Bronvermelding