Tagliatelle alla boscaiola

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 24-09-2005 | 14 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1/2 dl olijfolie
  • 2 el boter
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 200 g gemengde paddestoelen, grof gesneden
  • 100 g champignons, grof gesneden
  • 50 g gedroogde funghi porcini, ong. 10 min gew. in w.w
  • 1 dl bouillon (of weekvocht van de funghi porcini)
  • 1 dl slagroom
  • zout, peper
  • 400 g tagliatelle
  • 2 el fijngesneden peterselie

Bereiden

- pasta koken - olie en boter in pan, knoflook ong. 5 minuten bakken - paddestoelen, champgnons en funghi porcini toevoegen - 10 minuten bakken - bouillon en slagroom toevoegen - 5 minuten koken - zout en peper erbij - saus en pasta mengen - bestrooien met peterselie

Bronvermelding