Schotel met braadworst en worteltjes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 60 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 22-04-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 braadworsten
  • 2 el paprikapoeder
  • 1 zakje parijse woteltjes
  • 1 el rozemarijn
  • olijfolie
  • aardappelen
  • zout
  • peper

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden. Schil de aardappelen en snijd ze in (grove) blokjes, doe ze in de braadslede. Snijd de braadworsten in 5 stukken, doe de stukken in de braadslede. Doe de parijse worteltjes erbij, strooi de paprikapoeder en rozemarijn eroverheen. Voeg naar smaak zout en peper toe. Giet flink wat olijfolie eroverheen. Schep alles door elkaar. Zet op het rooster midden in de oven en bak 1 uur, af en toe omscheppen.

Materialen

Blauwe braadslede

Bronvermelding