Babi ketjap met tomaat

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 25-04-2008 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 ons sucadelap in blokjes
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 blik gepelde tomaten (euroshopper)

Bereiden

Warm de olie in de braadpan, voeg het vlees toe. Voeg de boemboe toe, roer goed door. Snijd de gepelde tomaten in bolkjes en voeg tomaten en sap toe. Draai het vuur laag, gebruik een sudderplaatje en laat het gerecht 2 uur gaar worden, af en toe even roeren. Serveren met zilvervliesrijst en een frisse salade.

Materialen

Boemboe Babi Ketjap is verkrijgbaar in de merken Conimex en Albert heijn. In tropische winkels en sommige supermarkten emt een goed assortiment oosterse producten kun je ook boemboe in plastic zakjes krijgen, soms ook verkrijgbaar in toko's. Die versie vind ik het lekkerst!

Bronvermelding