Tagliatelle met spinaziesaus en zalm

Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 09-10-2012 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gram Spinazie à la creme
  • 1 eetlepel Groene pesto
  • 2 teentjes Knoflook (in kleine stukjes)
  • 1 zakje Pijnboompitten
  • 2 Zalmfilets
  • 150 gram Tagliatelle

Bereiden

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster de pijnboompitten tot ze goudbruin zijn. Voeg dan de olie en de knoflook toe en bak de knoflook even aan. Voeg dan de spinazie en de groene pesto toe en kruid het naar smaak met zout en peper. Houd dit mengels warm op een laag vuurtje. Bak de zalmfilet. Eet Smakelijk!

Bronvermelding