Custardvla

Anders, Nagerecht, 6 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 28-04-2008 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 25 gram Custardpoeder
  • 65 gram Suiker
  • 500 ml Melk

Bereiden

Meng de suiker en custard en roer hier met 3 eetlepels van de melk een glad papje van. Verwarm ondertussen de rest van de melk. Als deze melk kookt voeg je langzaam en al roerend het custardpapje toe. Laat het geheel onder regelmatig roeren nog zo'n 3 minuten zachtjes doorkoken. LET OP: Als je vla zonder klontjes wilt (en geen aangebrande pan) is het belangrijk om het custardpapje langzaam toe te voegen en goed te blijven roeren!! TIP: Als je de vla eerst laat afkoelen leg dan huishoudfolie direct op de vla, zo voorkom je een "velletje"

Bronvermelding