Eiersalade

Brood/sandwiches, Brunch, 12 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 02-10-2005 | 15 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 stuks eieren
  • 50 gram schouderham
  • 4 eetl mayonaise
  • 1 plukje bieslook
  • 1 beetje zout
  • 1 beetje peper
  • 1 beetje kerrie
  • 1 drupje worchestershiresaus

Bereiden

Kook de eieren hard. Laat ze afkoelen. Snijd ze met de eiersnijder twee keer (in lengte en in de breedte, zodat je kleine blokjes overhoudt). Schep de ei blokjes los met een vork. Snij de plakjes ham in blokjes en schep dit door het eimengsel. Schep de mayonaise er doorheen, de 4 eetlepels is een indicatie, het moet zoveel zijn, tot een smeuïg geheel ontstaat. Breng het op smaak met de zout, peper, kerrie en het drupje worchestershiresaus. Serveer op een toastje, stokbrood of brunchbolletje.

Bronvermelding